Sònia Recasens denuncia el menyspreu del govern d’Ada Colau, que utilitza l’Ajuntament com un trampolí per altres finalitats polítiques

Els grups de l’oposició planten a l’Executiu a la Comissió d’Economia i Hisenda, que s’ha acabat suspenent, després de conèixer l’absència sobrevinguda del Tinent d’Alcaldia Gerardo Pisarello per assistir a una trobada d’alcaldes i regidors pròxims a Podemos

La portaveu adjunta del Grup Municipal Demòcrata, Sònia Recasens, ha denunciat avui el menyspreu del govern d’Ada Colau, que utilitza l’Ajuntament com un trampolí per altres finalitats polítiques. Els grups de l’oposició han  plantat a l’Executiu a la Comissió d’Economia i Hisenda, que s’ha acabat suspenent, després de conèixer l’absència sobrevinguda del Tinent d’Alcaldia Gerardo Pisarello per assistir a una trobada d’alcaldes i regidors pròxims a Podemos.

 

Aquest tarda s’havia de celebrar la Comissió d’Economia i Hisenda, però tots els grups de l’oposició, excepte la CUP, s’han aixecat i han abandonat la sala en senyal de protesta per l’actitud del govern municipal. Aquest migdia el tinent d’alcaldia i alcalde accidental, Gerardo Pisarello, ha comunicat a la presidenta de la comissió que no hi seria present per haver d’atendre un acte demà a les 12:00 del migdia a Madrid. Els grups de l’oposició han acordat, en una reunió prèvia, no participar en la comissió i la seva presidenta ha llegit un text signat per tots els grups (vegeu document adjunt).

 

La portaveu adjunta del Grup Municipal Demòcrata, Sònia Recasens, en declaracions als mitjans de comunicació ha qualificat aquesta absència “d’un nou acte de menyspreu institucional, perquè l‘alcalde accidental ha fet deixadesa de funcions”. A parer de la regidora Recasens, Ada Colau i els seus regidors “no els interessa a Barcelona, no els hi ha interessat mai, i el que fan és treballar i utilitzar la institució com un trampolí per altres projectes i finalitats polítiques”.

 

Sònia Recasens ha recordat que el mateix tinent d’alcaldia Pisarello, avui absent, es va comprometre en el darrer plenari, a instàncies del Grup Municipal Demòcrata, “a mantenir la conducta exigible en un servidor públic i respecte als membres de l’oposició”. “Avui, el tinent d’alcaldia fa deixadesa de funcions i desapareix”.

 

Recasens ha recordat al govern que si tots els seus regidors adscrits a la Comissió  haguessin estat presents la sessió s’hauria pogut celebrar (amb cinc regidors en total hi hagués hagut el quòrum necessari). “L’actitud del govern d’avui”, segons la regidora Recasens, “és un atac a la ciutadania, a la ciutat de Barcelona i a les institucions, i com a membres de l’Ajuntament, legítimament i democràticament, escollits diem prou a aquestes formes d’Ada Colau que s’omple la boca de democràcia i participació ciutadana”. “Li diem que la participació ciutadana i la democràcia comença en aquesta institució”, ha conclòs Recasens.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s