Forn: “El govern Colau està desaparegut i és incapaç de donar explicacions satisfactòries als milers d’usuaris afectats per la vaga de Metro”

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata, davant la nova jornada d’aturades parcials al metro, critica la passivitat de l’executiu municipal que intenta que la gent s’habituï a que cada dilluns es produeixen aquestes incidències

 

Avui té lloc la segona jornada de vaga indefinida convocada pels treballadors de metro, que tots els dilluns provoca aturada el servei en tres franges horàries al llarg del dia. El portaveu del Grup Municipal Demòcrata, Joaquim Forn, ha afirmat que “el govern que encapçala Ada Colau està desaparegut i és incapaç de donar explicacions satisfactòries als milers d’usuaris afectats per la vaga de Metro”. Joaquim Forn ha criticat la passivitat del govern municipal “que intenta que la gent s’habituï a que cada dilluns es produeixen aquestes aturades”.

 

Joaquim Forn, davant aquesta nova jornada i les greus conseqüències que té en la mobilitat dels ciutadans, ha lamentat que “ens trobem amb un nou dilluns de vaga de metro i un nou dilluns amb el govern desaparegut i incapaç de donar explicacions satisfactòries als milers d’usuaris que es veuen afectats per aquesta vaga”.

 

El portaveu ha criticat que l’executiu parli de les ‘poques afectacions’ que s’han produït en l’aturada del matí: “Poques? Hi ha milers i milers de ciutadans que per anar al seu lloc de treball, d’estudi, pel seu dia a dia han de patir els inconvenients d’aquestes vagues”; i s’ha preguntat també “què està fent el govern d’Ada Colau amb la negociació del conveni, que fa mesos que dura, però no ens porten enlloc”. El portaveu del Grup ha expressat la seva preocupació per la “passivitat del govern municipal, que ens aquests moments intenta que la gent s’habituï a que cada dilluns els ciutadans de Barcelona hagin de patir aquestes vagues”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s