Xavier Trias considera una vergonya i una indecència algunes actituds i maneres de fer del govern Colau quan se sent acorralat

El president del Grup Municipal Demòcrata afirma que hi ha una nova manera de fer política, “una nova casta”, que enlloc de buscar diàleg i participació, intenta destruir adversari amb les eines que sigui i en ocasions sabent que el que diuen no és veritat

 

En el transcurs de la discussió sobre diferents proposicions dels grups municipals sobre la decisió del govern Colau de resoldre el contracte de les obres del túnel de Glòries, el president del Grup Municipal Demòcrata, Xavier Trias, ha pres la paraula per denunciar les acusacions i difamacions que la tinent d’alcalde Janet Sanz ha fet en el debat sobre la seva persona i el seu Govern. Xavier Trias ha considerat “una vergonya” i “una indecència” algunes actituds i maneres de fer de certs membres del govern que encapçala Ada Colau quan se sent acorralat. Xavier Trias ha afirmat que hi ha una nova manera de fer política que, enlloc de buscar diàleg i participació, intenta destruir adversari amb les eines que sigui i en ocasions sabent que el que diuen no és veritat.

 

Per a Xavier Trias “quan un se sent acorralat pot fer moltes coses, però el pitjor és el que ha fet avui Janet Sanz” en el transcurs del debat sobre Glòries, que ha definit de “vergonya i indecència”. “Avui es treuen la careta, ja ho van fer en campanya, quan vaig haver de suportar sentir-los dir que tenia diners a Suïssa, i avui tornem amb insinuacions que no admeto de cap de de les maneres”. Trias ha exigit disculpes i ha afirmat que “ha nascut una nova casta, una nova forma de fer política, que no en té prou de guanyar unes eleccions, legítimament, sinó que el que pretenen, enlloc de buscar diàleg i participació, és intentar destruir adversari amb les eines que sigui i en ocasions sabent que el que diuen no és veritat”. “Els hi és útil, genera populisme, però és una nova manera fer política que em fa fàstic; si un dia deixo l’Ajuntament serà per aquestes maneres de fer”, ha afirmat Trias amb vehemència.

 

A parer del president del grup demòcrata, si el govern d’Ada Colau vol un acord sobre les Glòries “cal que el busqui”, però ha afegit que “encara no han entès què és buscar acords. Buscar acords no vol dir imposar una cosa”. “Entre tots tenim responsabilitats de buscar solucions, però la seva manera de fer i actitud -dirigint-se a Janet Sanz- ho dificulta tot. El que ha fet avui vostè aquí és una vergonya”, ha finalitzat Trias.

 

 

Barcelona, 28 d’abril de 2017

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s