Joaquim Forn: “Prou promeses i bones paraules del ministre de torn del Govern espanyol sobre la Sagrera, cal exigir l’inici immediat de les obres”

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata reclama a l’Alcaldessa Colau màxima exigència amb l’Estat perquè compleixi els seus compromisos amb Barcelona i Catalunya per millorar Rodalies, construir les estacions de la Sagrera i Sant Andreu i actuar a Sants i els seus entorns  

 

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata, Joaquim Forn, ha afirmat avui que “ja n’hi ha prou de promeses i bones paraules del ministre de torn del Govern espanyol sobre la Sagrera, ara cal exigir l’inici immediat de les obres”. Joaquim Forn ha reclamat a l’Alcaldessa Ada Colau màxima exigència amb l’Estat perquè compleixi els seus compromisos amb Barcelona i Catalunya per millorar Rodalies, construir les estacions de la Sagrera i Sant Andreu i actuar a Sants i els seus entorns.

 

Com “una nova decepció” ha valorat Joaquim Forn els resultats de la reunió que aquest matí han mantingut a l’Ajuntament de Barcelona l’Alcaldessa Ada Colau amb el ministre espanyol de Fomento, Íñigo de la Serna. “Només hem sentit paraules i més paraules; expressions de bona voluntat; però uns compromisos i uns terminis i calendaris gens concrets”, ha dit Forn. Pel portaveu del Grup demòcrata, “el Govern de l’Estat, el govern del PP, continua, i avui es un nou bon exemple, en el capítol de les paraules i de les promeses. Però ja no ens creiem res. Avui ja només acceptem fets i resultats; exigim que es reprenguin les obres d’immediat”.

 

Forn ha reclamat a l’Alcaldessa Colau i el seu Govern que sigui exigent amb l’Estat perquè compleixi els seus compromisos amb Barcelona i el conjunt de Catalunya. “cal que compleixin amb la millora del servei de Rodalies, amb les construccions de les estacions de la Sagrera i Sant Andreu, i també amb les actuacions a l’Estació de Sants i els seus entorns”.

 

Barcelona, 6 d’abril de 2017

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s