Joaquim Forn denuncia la inoperància i la manca d’acció del govern d’Ada Colau per fer front al top manta

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata lamenta que “sabem què passarà en els propers mesos, és la crònica d’una mort anunciada”

 

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata ha denunciat avui la inoperància i la manca d’acció del govern d’Ada Colau per fer front al top manta. En la roda de premsa de presentació d’iniciatives que el Grup Municipal Demòcrata presentarà a les comissions de plenari de la propera setmana, Joaquim Forn s’ha referit a la problemàtica del top manta i ha afirmat que  “sabem què passarà en els propers mesos, és la crònica d’una mort anunciada”.

 

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata ha afirmat que “malauradament no és res nou, ja ho vam denunciar”. Així ha recordat que al Consell Plenari del passat mes de gener el seu grup va presentar una proposició, a partir dades del propi Ajuntament en les que es veia que s’havien a disparat les queixes i les incidències veïnals a l’espai públic en diversos àmbits, un d’ells el del top manta. La proposició es va aprovar i forçava el govern d’Ada Colau a presentar un pla, en el termini de tres mesos, que contemplés els recursos humans (agents de la Guàrdia Urbana i Agents Cívics) i materials necessaris, amb l’objectiu d’evitar l’increment d’aquestes queixes; passat aquest termini, i en el plenari del mes de març, el primer tinent d’alcalde va dir que pla no es faria i que tot funcionava bé.

 

“És preocupant, és la crònica d’una mort anunciada, sabem què passarà en els propers mesos”, ha afirmat Joaquim Forn que qualificat d’ “irresponsabilitat absoluta del govern municipal per la seva incapacitat per reaccionar i de no voler veure la problemàtica”.

 

 

 

Barcelona, 11 d’abril de 2017

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s