Xavier Trias demana a Gerard Ardanuy que marxi amb totes les conseqüències i torni l’acta de regidor

Xavier Trias, que ha expressat respecte per la decisió presa pel seu partit d’abandonar el Grup Municipal Demòcrata, recorda a Gerard Ardanuy que si és avui regidor ho és perquè es va presentar formant part de la coalició de CiU

 

El president del Grup Municipal Demòcrata, Xavier Trias, ha demanat a Gerard Ardanuy que marxi amb totes les conseqüències i torni l’acta de regidor. Xavier Trias, que ha expressat respecte per la decisió presa pel seu partit d’abandonar el Grup Municipal Demòcrata, recorda a Gerard Ardanuy que si és avui regidor ho és perquè es va presentar formant part de la coalició de CiU.

 

Xavier Trias ha valorat aquest migdia la decisió de Demòcrates Barcelona d’abandonar el Grup Municipal Demòcrata, després de la consulta que ha fet aquest partit entre els seus voluntaris, i en que el 93% dels vots ha triat aquesta opció. Amb aquesta decisió, Gerard Ardanuy deixa de ser regidor del  Grup Municipal Demòcrata i passa a ser regidor no adscrit.

 

Trias, a qui Ardanuy ha comunicat la decisió del seu partit uns minuts abans de donar-la a conèixer en roda de premsa, ha expressat el seu profund respecte per la decisió presa pels voluntaris de partit al que pertany Gerard Ardanuy, però ha recordat que si aquest és regidor de l’Ajuntament de Barcelona és perquè es va presentar a les eleccions municipals formant part de la candidatura de CiU i per això li ha demanat que torni l’acta de regidor, “és el més seriós, s’entén que pugui tenir un projecte polític diferent, però el que cal fer és marxar amb totes les conseqüències i deixar l’acta de regidor, no mantenint-la i competint amb nosaltres”. Amb tot, Trias ha trobat una aspecte positiu a la situació i és que “ara tot està més clar”.

 

Trias ha assenyalat que és important que la separació es faci des de la col·laboració i l’entesa, però ha afegit que “cal entendre que ens hem presentat amb una coalició i ens hi devem tot el mandat”. El president Grup Municipal Demòcrata ha explicat que ha mantingut converses i reflexions amb Gerard Ardanuy per tal que no marxés perquè no és bo l’atomització del vot. “Hem tingut paciència, una paciència infinita, i també molt de sentit de l’humor, però ara cal ser seriosos, espero que ho siguin i és per això que li demano que torni l’acta”, ha insistit Trias.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s