El Grup Municipal Demòcrata aconsegueix que el govern Colau posi en marxa una línia d’ajuts per a millorar els equipaments dels clubs esportius de la ciutat

La regidora Maite Fandos ha defensat la proposició que ho demana a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports, que elaborar un Pla de millora i manteniment dels equipaments esportius municipals i de suport als clubs sense afany de lucre

 

A la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports, la regidora Maite Fandos del Grup Municipal Demòcrata (PDeCAT–Unió–Demòcrates), ha defensat una Proposició, aprovada per unanimitat, que insta el Govern municipal “a que dins del Mapa d’instal·lacions esportives de Barcelona que s’està elaborant s’inclogui un Pla de millora i manteniment dels equipaments esportius municipals i de suport als clubs esportius de la ciutat, que hauria de preveure:

 

  1. Actualització de la diagnosi de la situació actual dels equipaments esportius municipals i les seves necessitats i possibles mancances.
  2. Diagnosi de la situació actual dels clubs esportius que requereixen suport en aquest moment per al manteniment i millora de les seves infraestructures.
  3. Programació de mesures de millora dels equipaments esportius municipals, prenent especial atenció sobre els equipaments esportius de districte.

 

I que, en paral·lel, es posi en marxa una línia d’ajuts per a la millora dels equipaments esportius dels clubs o associacions esportives sense afany de lucre”.

 

Maite Fandos ha destacat la importància de la pràctica esportiva a la ciutat de Barcelona i ha assenyalat que moltes instal·lacions esportives venen dels JJOO i requereixen inversió en manteniment. En aquest sentit, la regidora del Grup Municipal Demòcrata ha recordat que en el passat mandat es van destinar 46 milions d’euros a les instal·lacions esportives municipals. Fandos ha assenyalat que hi ha instal·lacions esportives de ciutat i també de districte, i que aquestes requereixen també manteniment i millores, com també necessiten millores instal·lacions de clubs i entitats esportives, sense afany de lucre, “que no són municipals, però que també fan important una labor social”.  En aquest sentit, Maite Fandos ha recordat que també en el passat mandat es va obrir una línia d’ajudes específiques per a millores a Ateneus i altres espais culturals de la ciutat: “es tracta, doncs, de seguir el que es va fer en equipaments culturals, ara en els esportius”.

 

La proposició ha comptat amb el vot favorable de tots els grups. Fandos ha agraït aquest suport i ha afegit que “una ciutat tan esportiva com Barcelona, ha de tenir les instal·lacions esportives, no només les municipals, en bones condicions”.

 

 

 

Barcelona,  21 de març de 2017

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s