Joaquim Forn: “Amb la nostra entrada al govern municipal es van abaixar els sous del directius de TMB, es va revertir la seva situació econòmica i garantir el seu futur”

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata recorda que el govern de Xavier Trias, a diferència del que va passar amb governs de PSC i ICV, i ara també amb el govern d’Ada Colau, mai va fitxar cap càrrec polític per a aquesta empresa pública de transport

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata (PDeCAT–Unió–Demòcrates), Joaquim Forn, ha valorat positivament que es coneguin els sous dels directius de TMB, que ahir va publicar La Vanguardia. També ha assenyalat que, amb la informació ahir coneguda, “s’aprecia clarament que amb  l’arribada al  govern de Xavier Trias es van començar a abaixar els sous dels directius, en un moment de crisi important”. El portaveu ha assenyalat que, quan el govern de Trias es va fer càrrec de TMB, l’empresa es trobava en situació molt complicada, des del punt de vista dels ingressos, i que generava un deute anual molt important. “Estem satisfets perquè en aquests quatre anys van aconseguir fer un pla de refinançament per salvar l’empresa i donar-li garanties de futur. La gestió que vam fer del 2011 al 2015 es va adequar al que s’havia de fer en aquell moment per assolir l’objectiu de salvar el seu futur”, ha afirmat.

Joaquim Forn ha remarcat que, a diferència del que va passar amb governs del PSC i ICV, i ara també amb el govern d’Ada Colau, “no vam fitxar cap càrrec polític” i ha recordat que ell mateix va renunciar a les dietes que li corresponien com a president de l’empresa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s