El Grup Municipal de CiU comunica a l’Ajuntament el canvi de la seva denominació a Grup Municipal Demòcrata (PDeCAT-Unió-Demòcrates)

El grup que presideix Xavier Trias aposta per aquest nou nom amb voluntat inclusiva i no implica cap canvi en la representació atribuïda als seus president, portaveu i portaveu adjunta

El Grup Municipal de CiU va comunicar ahir a l’Ajuntament de Barcelona, en una carta adreçada a l’Alcaldessa Ada Colau, que ha acordat canviar la seva denominació a Grup Municipal Demòcrata (PDeCAT-Unió-Demòcrates). El grup que presideix Xavier Trias aposta per aquest nou nom amb voluntat inclusiva i no implica cap canvi en la representació atribuïda als seus president, portaveu i portaveu adjunta.

 

El President del Grup municipal de CiU, Xavier Trias, ha dirigit un escrit a l’Alcaldessa Ada Colau en que li trasllada que, de conformitat amb allò disposat a l’article a l’article 41.1 del Reglament Orgànic Municipal (ROM), el grup ha adoptat un acord pel qual es disposa el canvi de l’actual denominació per la de Grup Municipal Demòcrata (PDeCAT-Unió-Demòcrates).

 

Aquest acord s’ha adoptat per majoria, amb nou vots a favor i un en contra, dels 10 integrants del Grup, en una reunió ordinària de la formació celebrada formalment el passat dimecres, 22 de febrer de 2017. En l’escrit, Xavier Trias exposa que la modificació no implica cap canvi de la representació del Grup atribuïda als seus actuals president, portaveu i portaveu adjunta; i sol·licita a l’Alcaldessa que tingui per formalitzat el canvi de nom i n’assabenti al Plenari del Consell Municipal en la propera celebració que  se celebri, en atenció a allò que estableix l’article 44 del ROM.

 

El Grup Municipal Demòcrata adopta aquesta nova denominació amb plena voluntat inclusiva dels regidors que el conformen i en desenvolupament del projecte polític per la ciutat de Barcelona amb el qual es va presentar a les eleccions municipal de maig de 2015. De manera progressiva i al llarg de les pròximes setmanes, el Grup anirà adaptant la seva imatge gràfica, papereria i presencia a xarxes socials a la nova denominació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s